En liten förrättsmacka

Som ett mellanmål innan middagen gjorde jag en liten macka. Jag rostade ett grovt bröd och bredde på det citronsmör med chili som jag gjorde häromdagen. Lade på rikligt ( det syns inte på bilden) med ruccola , keso och regnbågsbitar som också fanns i en ask i kylen. Det blev en mycket god liten macka. 

En god macka som stillar den värsta hungern.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar