Kycklingwok med tagliatelle

God wok med tagliatelle.

Koka tagliatelle ( vi hade inga risnudlar hemma som var mitt förstahandsval).

1 silverlök, 1 vitlöksklyfta och 1/2 röd chili hackas fint och steks mjukt i olivolja.

Riv ca 1-2 cm ingefära och lägg i rivet och grillad kyckling samt  5-6 cm squash i bitar. Låt allt steka på hög värme tills det blir genomvarmt. Häll på 1 msk oystersauce, 1 msk japansk soja samt 2 msk sweet chilisås och lite vatten. Låt det koka ihop en kort stund. Lägg i färsk spenat precis innan serveringen och pressa över saften från 1/2 lime.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar