Snabblunch

Dagens snabblunch mellan jobben blev stekt chorizo, äggröra med chili och timjan tillsammans med några tomater. Jag har inte så lång tid på mig därför blir det oftast något snabbt och lätt om det inte finns rester att värma i kylskåpet. Ofta kan det göra det men inte just idag därför fick jag laga till nåt. Med vår nya häll går det väldigt snabbt….det är verkligen skillnad mot förut.


Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar