Bratwurst med tortillapaket

Äntligen har vi haft en dag med sol och något som kan liknas vid vårvärme. Då passade vi på att grilla middagsmaten….jag hade ju planerat att kunna göra det under en stor del av vårt köksbygge men vädret har varit riktigt eländigt här. Men idag gick det bra att både grilla och äta ute!

Vi grillade Bratwurst, till det fyllde jag  tortillabröd med kokt potatis, lök, paprika, tomat, resterna av kryddsmöret sen i söndags samt riven ost. Gott och mättande!

På grillen!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar