Födelsedag

Idag fyller sonen tonåring….tänk att den lilla sudd han var en gång har hunnit bli 13 år, ofattbart! Till frukost idag önskade han sig toast med god fyllning. Mozarella, pesto, ruccola och pepparsalami fick det bli, bara favoriter för honom. 

Tårtan är också klar. Med sockerkaksbotten och tre lager fyllning. Oboygrädde och banan i bottenlagret, chokladpudding i mitten samt oboygrädde överst. Marsipanlock med chokladdekorationer fullbordar det hela. Det finns ju jättefina dekorationer att köpa på affären så tårtan ser proffsig ut! Det kom besök efter lunch så då fick vi provsmaka, mums!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar