Varma mackor med champinjoner och chili!

  • Inläggskategori:Mackor
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

 

Dagens lunch blev varma mackor med en välkryddad champinjonstuvning .

Jag fräste champinjoner i smör och kryddade med salt och chiliflakes. Pudrade över vetemjöl och hällde på grädde och mjölk till dess att stuvningen fick lagom konsistens. Smakade av och tillsatte lite extra chili och salt.

Stuvningen på valfritt bröd, täck med ost och gratinera i ugnen. Hackad persilja på toppen när de är färdiggräddade!

Servera med valfri sallad!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar