Tacobuffé

I fredags hade vi en liten flyttfest för våra f.d grannar. Det blev tacobuffé med mycket gott. Jag skulle ta foto men det missade jag naturligtvis mitt i alltihop. Vi var 17 stycken, det var ganska svårt att beräkna hur mycket som behövdes av allt och som vanligt när det är tacodags blev det över…men vi äter texmexrester på olika sätt….

Vi hade både kyckling, färs och tacogratäng som bas. 

Hårda skal, tubs, tortillabröd och nachips.

Tomater, gurka, sallad, lök, paprika, majs, ananas, bananer, champinjoner.

Avocadoröra, bananröra, tacosås i olika styrka, jalapenos, riven ost.

Avocadoröra

1 mosad avocado

1 dl creme fraiche

1 liten hackad vitlöksklyfta

pressad citron

salt

chiliflakes

Bananröra ( kan låta konstigt men tycker man om banan är det en given succé)

1 mosad banan

1 dl creme fraiche

curry efter smak

lite pressad citron

 

 

 

 

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar