Favoritfrukost – äggmackor

Du visar för närvarande Favoritfrukost – äggmackor
Mitt i måltiden

Sonens favoritfrukost består av ägg och bröd i olika former. En av de absoluta favoriterna är när man gör ett hål i franska,  knäcker ägg i och steker i smör. Med salt och persilja blir det mumsigt tycker han. Ägget ska inte vara helt stelnat men det väljer man ju själv hur man vill ha det.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar