Inte blev det någon speciell pingstmat här inte….

En pingsthelg med otroligt fint väder. Som på beställning när det är pingsthelg. Det borde inneburit att grillen skulle ha fått gå varm men jag har knappt lagat nån mat på hela helgen. Anledningen är att jag har målat i stället för att laga mat. Som tur var servade min mamma med både mat och fika, så jag har inte svultit direkt. Visst har jag tur!

Egentligen brukar jag inte måla när det är helgdagar men eftersom jag var ledig var det bara att passa på när vädret dessutom tillät det. Fast idag målade jag bara en stund på morgonen. Sen blev det alldeles för varmt.

Kvällens middag fixade jag själv i alla fall. Det blev två mackor på rostat morotsbröd med keso, hemägg, räkor, pressad citron och chiliflakes. Det fick jag äta själv eftersom sonen ännu inte kommit hem från tävlingarna i södra Sverige. Mycket gott och mättande var det i alla fall även om jag fick äta i min ensamhet!

Till frukost dessa målardagar har jag ätit gröt gjord på grahamsgryn!
image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar