Plockmat

Du visar för närvarande Plockmat
Plockmiddag

Här är det härligt väder idag, en stor del av dagen har tillbringats utomhus.  Botaniserade i kylskåpet  och plockade ihop en lätt sommarmiddag.

Prosciutto, minimozarella med chili, basilika och lite olivolja.

Smördeg, färdigkavlad, med ett lager pesto, mozarellaost, hackad basilika, tomatskivor samt rostade pinjenötter på. Grädda smördegen i  225 °, cirka 10-15 minuter.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar