Pytt med sting

Du visar för närvarande Pytt med sting
Pytt i panna

Jakten på lunchmat i kylskåpet resulterade i en god pytt i panna med sting i smaken.

De här ingredienserna hittade jag i kylen, det blev två rejäla portioner:

1 finhackad schalottenlök

4 kokta potatisar i tärningar

8 skivor stark pepparsalami skuren i bitar

1 chorizo i tärningar

1/2 finhackad röd chili

1/2 förpackning fetaost i tärningar

Stek allt nästan färdigt och låt fetaosten steka med den sista stunden. Toppa med nyhackad persilja innan servering.

Jag serverade med stekt ägg och rödbetor.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar