Pasta med ”upphottade” köttfärsrester

Vi hade lite tacofärs kvar i kylen sen i helgen. Det fick bli basen i en köttfärssås serverad till tagliatelle.

Medan pastan kokade gjorde jag så här:

1 liten gul lök och 1 vitlöksklyfta  hackades fint och stektes mjuka i olivolja.

Jag tillsatte 1 msk röd currypasta, 1/2 burk mild tacosås, 2 dl grädde samt 1/2 dl vatten.

Sen blandade jag i den färdiga tacofärsen och lät det koka ihop. Precis innan servering strödde jag över hackad persilja.

Tagliatelle med upphottad färs.
Salladstallrik med ruccola, paprika och morot.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar