Bruschetta med fetaröra och bacon

Du visar för närvarande Bruschetta med fetaröra och bacon

Det här är en jättegod förrätt att bjuda på, bruschetta med fetaröra och bacon. Det går att göra som små munsbitar eller hela brödskivor. Röran med fetaost och philadelphia passar utmärkt som dipp också eller till fisk, kött och kyckling. Jag gjorde tre förrättsmackor men själva fetaostcremen räcker till fler. För att göra rätten vegetarisk är det bara att utesluta baconet.

Bruschetta med fetacreme och bacon

Surdegsbröd eller något gott lantbröd

100 g philadelphiaost

75 g fetaost

1 vitlöksklyfta

svartpeppar

bacon

sallad

tomat

smör

1. Stek baconet krispigt i ugnen eller på ett stekbord på grillen.

2. Riv vitlöken fint och blanda tillsammans med philadelphiost och fetaost. Smaka av med svartpeppar.

3. Stek brödskivor gyllene i smör.

4. Lägg ett salladsblad på varje brödskiva.

5. Bred över fetaoströran, toppa med skivad tomat och bacon.

Smaklig spis!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar