Kokbok på gång!

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Kokbok på gång!

Här är en kokbok på gång, den går under arbetsnamnet Katarinas spis och förmodligen blir det slutgiltigt namn också.

Därför lagar jag igenom de recept som ska med och tar nya bilder med bättre upplösning, av den anledningen blir det inte så mycket nytt på den här sidan. Deadline är i månadsskiftet oktober/ november så efter det borde det börja hända grejer här igen!

Tack för ert tålamod! Katarina

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar