Tisdags-snacks.

Tisdag kväll och dagen sprang förbi. Det blev gårdagens rester till middag, rätt trist men det smakade gott idag med!

Nu har vi precis snaskat i oss nachips gratinerade med ost.  Med världens snabbaste dip: creme fraiche med tacokrydda!

Smaskigt!

Fast vi fick gå försiktigt på väg till ugnen för på köksgolvet ligger massor av mattprover inför vår köksrenovering! Berättar mer om den sen. Spännande kommer det att bli, många beslut ska tas om allt möjligt. Roligt, roligt!!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar