Nu är det nästan klart!!

Nu är vårt kök nästan helt färdigt….några lampor i taket över köksön, ett par lister…sen så! Men i övrigt har vi ett fullt fungerande kök. Det är en fantastisk känsla att kunna spola vatten, diska och bara njuta av att ha ett kök igen.

Idag fick vi proscuitto som stekts knaprig i ugnen och äggröra med chili och koriander till sen frukost…det var i princip lunch. Sen tänker vi vara lata och åka och köpa hem pizza till middag…..Luften har gått ur mig efter att ha flyttat in allt i skåp och lådor så matlagning känns inte som ett lockande alternativ dag.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar