Sonens frukosttortilla

Du visar för närvarande Sonens frukosttortilla

Sonen bjöd på sen frukost en av de sista dagarna innan han åkte tillbaka till sin skola. Han värmde tortillabröd av majs i ugnen på låg värme medan han stekte tunna omeletter, hackade spenat och rev ost. Sedan gjorde han tre goda tortillarullar.

Först hackade han spenaten, rev den milda osten och delade kryddstark Pepper Jack ostskivor i mindre bitar. Han vispade ihop 3 ägg, lite grädde och kryddade med salt och svartpeppar. I 3 omgångar stekte han tunna omeletter som han lade på de varma tortillabröden. Toppade det hela med spenat och ost innan han rullade ihop majsbröden.

Jag lovar, detta blev jättegott, något jag definitivt kommer att laga till mig själv när han åkt tillbaka till sin skola igen. Fast precis som han konstaterade hade det nog varit gott med tomat i också…fast just idag fanns inga hemma i vårt hus. Koriander skulle nog också smaka gott i rullarna, eller persilja.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar