Club sandwich

Du visar för närvarande Club sandwich

En club sandwich till middag satt inte helt fel. Jag tog två kycklingfiléer , delade dem på mitten och bankade ut.

Jag kryddade kycklingen med salt och svartpeppar och stekte på båda sidor.

Brödet, franska, stekte jag i smör och bredde ett lager majonnäs på.

Stekt bacon, isbergssallad, avocado, tomat, gurka, vitlöksdressing var övriga tillbehör.

Sen var det bara att bygga mackan!

 

Dressing

1 dl creme fraiche

1 msk majonnäs

1 riven vitlöksklyfta

1 tsk honung

lite pressad lime

flingsalt, svartpeppar

 

Blanda alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt och svartpeppar.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar