Restpaket av laxen

Du visar för närvarande Restpaket av laxen

När vi grillade laxspett blev det några spett över. I kylskåpet fanns dessutom kokt potatis. Med hjälp av dessa båda ingredienser, ruccola, tomat och lite annat gott och kladdigt rullade vi in det goda i tunnbröd och sedan folie innan vi lade paketen på grillen. Mumsiga rester!

Det goda och kladdiga var 1/2 – 1dl crème fraiche, 1-2 msk majonnäs,  1- 2 dl riven prästost och chiliflakes. Lite av den egna allkryddan åkte också i. Jag höftade så jag har ingen riktig aning om mängderna.

Potatisen skivade jag och tomaterna skar jag i små bitar. Laxen delade jag i mindre bitar medan ruccolan fick åka ner som den var. En härlig röra att fördela i mjuka tunnbröd, av våra rester blev det 4 rullar.

Ja just det, jag bredde på tunnbrödet lite av ett citron- och timjansmör vi hade i kylen också….

image

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar