Vattenmelondrink

  • Inläggskategori:Dryck
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Vattenmelondrink

Ute var det kallt, grått och regnigt men inne i mitt växthus var det varmt, ljust och härligt. Precis rätt förutsättningar för en somrig vattenmelondrink alltså!

Vattenmelondrink

500 g vattenmelon (utan skal)

5 msk pressad lime

2 msk florsocker

sockerdricka

vodka, eller inte

mynta

 

1. Dela vattenmelonen i kuber och lägg i frysen ungefär en timme innan det är dags att göra drinkarna.

2. När det är dags att blanda ihop mixar man vattenmelon, florsocker och pressad lime tillsammans med vodkan. (Jag hade Absolut Raspberri) För alkoholfria drinkar utesluter man naturligtvis vodkan. Jag gjorde båda varianterna.

3. Fördela blandningen i fem glas och fyll upp med sockerdricka. Dekorera med mynta.

4. Jag hade selleri som skedar att blanda drinken med. Eftersom den skiktar sig väldigt läckert vill man blanda runt innan det är dags att njuta av den nämligen.

 

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar