Middagsrester av flanksteken

Du visar för närvarande Middagsrester av flanksteken

Att grilla och se till att det blir lite rester över är inte helt fel. Den här dagen kom flanksteken till användning i varma pitabröd med sallad, halloumi och vitlökssås.

Pitabröden värmde jag i ugnen medan jag stekte flanksteken hastigt så att köttet blev genomvarmt och halloumin fick färg och smak i en annan panna. Osten pressade jag lite lime och honung över.

Sedan fyllde vi pitabröd med grönsaker, kött, halloumi och vitlökssås. Mums!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar