Fyllda tortillabröd med cidergrisen..

Tortillabröd, det långkokta fläskköttet sallad och en god dressing. Godare än tacos….

 

Dressing

2-3 dl creme fraiche

1 finhackat äpple

6-7 cm finhackad gurka utan kärnor

curry och salt

citronsaft

Blanda äpple, gurka och creme fraiche. Smaka av med nypressad citronjuice, curry och salt. Passade perfekt till köttet!

 

 

image
Sallad, spenat, paprika, tomat, rädisor och rödlök. Mer behövdes inte till det goda köttet och dressingen.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar