Matdags mitt i godistillverkningen

Mitt i godistillverkningen för någon helg sedan var det dags att laga middag. Jag stekte älgfärs och kryddade med tacokryddor. Sedan lade jag det i botten på en ugnsform. Därefter lade jag på ett lager mediumstark tacosås.

Nästa lager var en blandning av philadelphiaost och creme fraiche, ungefär hälften av varje. Toppat med riven ost gratinerades det hela i ugnen cirka 20-30 minuter.

Serverat i minitubs med isbergssallad, tomat och extra ost.

image
Krämigt och gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar