Tur att det finns rester och snabblagad mat.

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Den här veckan har matlagning inte varit någon prioriterad sysselsättning. Det har snarast handlat om att snabbt få något i magen….En kväll åt vi färsk nykokt pasta som vi vände ner med smält smör, grädde, pesto, parmesan och pinjenötter. Enkelt men vansinnigt gott.

En annan kväll äggnudlar med kyckling och grönsaksfräs. 1 liten gul lök, 1 vitlöksklyfta och 1/2 röd chili hackades fint och stektes mjukt i rapsolja. Sedan lade jag i hackade rester av grillad kyckling i stekpannan. 1 hackad tomat och en näve majskorn åkte också i. Sedan hällde jag på någon matsked japansk soja och 1-2 msk sweet chilisås. Sist men inte minst vände jag ner kokta äggnudlar, 1/2 dl hackad koriander och 1/2 dl hackad persilja. Toppat med jordnötter, mums för kistan!
image

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar