Älgfärsburgare på grillen, igen.

Att göra egna burgare är verkligen enkelt och blir så gott. Den här gången fick de lite extra smak av röd curry paste.

Älgfärsburgare

ca 400 g älgfärs

2 msk olivolja

2-3 tsk röd curry paste

salt, svartpeppar

Blanda färsen med övriga ingredienser och forma fyra burgare och lägg på grillen, eller stek på spisen.

Klyftpotatis med chiliflakes, timjan (från landet) och salt smakade gott till.

image
Älgfärsburgare med grönsaker och klyftpotatis.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar