Pastasås med skinka och kräftstjärtar

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
image
Favorit i repris.

Bläddrade igenom mina skrivhäften där jag samlar på recept och hittade ett på en pastasås som är ljuvligt god.

Pastasås med skinka och kräftstjärtar

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

200 g rökt skinka i tunna skivor

2 1/2 dl grädde

2 dl creme fraiche

cayennepeppar och salt

1 burk kräftstjärtar

persilja

 

1. Hacka lök och vitlök fint och bryn mjukt.

2. Hacka skinkan och låt den fräsa med en stund.

3. Häll på grädde och creme fraiche och krydda med lite cayennepeppar.

4. Smaka av med salt.

5. Precis innan serveringen tillsätts de avrunna kräftstjärtarna och hackad persilja.

6. Servera med tagliatelle och sallad.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar