Risnudlar med kycklingwok

Sonen skulle iväg på jobbet så det behövdes mat mitt emellan lunch och middag. Dessutom skulle det helst gå snabbt, som det brukar vara alltså.

Risnudlar med kycklingwok

Medan risnudlarna kokade hackade jag 1 liten gul lök, 1 bit röd chili, 1/4 röd paprika och stekte det mjukt i rapsolja.

Därefter lade jag i rester av den grillade kycklingen och hällde på 2-3 msk sweet chilisås, 1-2 msk japansk soja och lite vatten. Jag lät allt koka ihop och blandade sist i hackad ruccola och koriander tillsammans med de färdigkokta risnudlarna.

Snabbt och gott, mätta blev vi i alla fall.

 

 

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar