God lättlagad vardagsmat.

När jag handlade tidigare under veckan köpte jag kryddstarka korvar i olika smaker. Jag hittade en ny smak (för  mig) som hette Mexica med paprika- och tacokryddning.

Till den gjorde jag ett hemlagat potatismos. Potatisen kokade jag i små bitar, då blev den klar fort. Sedan pressade jag den över en rejäl klick smör, kryddade med salt och chiliflakes, hällde i lite mjölk och blandade det hela till ett gott mos. Med någon deciliter riven ost och färsk hackad citrontimjan passade moset mycket bra till korvarna.
image

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar