Pasta på minuten!

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Plötsligt var det matdags och med tanke på hur hungriga vi var tackade jag min lyckliga stjärna att det fanns ett paket färsk pasta i kylen.

Vattnet kokade snabbt upp på induktionshällen och efter 3 minuter var pastan färdigkokt. Medan den rann av i durkslaget blandade jag följande ingredienser i kastrullen:

1 burk creme fraiche med chili och paprika

1 skvätt grädde cirka 1/2 dl

4-5 msk hackad persilja

en rejäl hög riven prästost

 

Vänd sedan ner pastan och njut av en mycket god, snabblagad pasta. Inte riktigt på minuten kanske men mer än fem tog det inte!

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar