Lunchomelette

Det händer att jag går hem och äter lunch. Finns det inte rester i kylen gäller det att det går snabbt att laga till eftersom jag ska hinna laga, äta och förflytta mig på 30 minuter.

Omelette går ju snabbt så det fick det bli den här dagen. Stek 1 tomat hackad i bitar och 1 vårlök i bitar mjukt i smör. Vispa ihop grädde, ägg, salt och chiliflakes och häll över. Riv över chiliost precis innan omeletten ska serveras.

 

2 ägg

2 msk grädde

salt, chiliflakes

1 tomat

1 vårlök

chiliost

image
Krämigt god omelett.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar