Måndagsfalu med mexikansk touch.

En enkel men god måndagsmiddag fixade jag till idag. I en smord ugnsform lade jag skivor av falukorv som jag sedan klickade ut mediumstark tacosås över. Därefter smulade jag ner nachips med chilismak och täckte allt med riven mozarellaost. In i ugnen för att gratineras, cirka 20 minuter på 225º.

Jag serverade tacofalukorven med potatismos smaksatt med hackad basilika, chiliflakes och riven ost. Ärtor och majs till smakade gott. En klick creme fraiche med extra tacosås blev pricken över i.

image
Gratinerad tacofalu.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar