Måndagspasta på minuten…nästan….

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Jag förstår inte att det så ofta blir panik när det är dags att äta. Ofta har jag inte haft en tanke på mat när jag plötsligt upptäcker att klockan har passerat lunchtid sedan länge.

 

image
Pistagenötter, vårlök, tomater, koriander och basilika på skärbrädan.

Idag kokade jag pastaskruvar lagom till 2 personer. Medan den kokade hackade jag 1 späd vårlök, 1 näve koriander, 1 näve basilika samt 4-5 små körsbärstomater.

 

När pastan hade kokat klart och rann av i durkslaget hällde jag lite olivolja i botten av kastrullen och fräste vårlöken och tomaterna hastigt. Sedan blandade jag i pastan, kryddorna och pistagenötter. Med lite flingsaltsvartpeppar och nyriven parmesan var det klart att servera. Kom och ät!

image
En portion, varsågod!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar