Tacokryddad älgfärs, majs, paprika, gul lök, tomater, creme fraiche blandad med tacosås och massor av riven ost. Allt detta lades i majstortillabröd som rullades ihop och placerades i en smord ugnsform med ännu mer ost på. Efter att ha gratinerats ungefär 20 minuter hade vi en smaklig måltid framför oss!
Enchiladas med färs och ost!
- Inlägget publicerat:20 juni, 2013
- Inläggskategori:Okategoriserade
- Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Katarinas spis
Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....