Välkommen hit!

Sådärja, nu ser jag att jag fått hjälp av admin att importera mina inlägg från Amelia till den här bloggen. Men jag upptäcker att man inte kan se alla bilder ännu. Jag har inte riktigt kommit på hur jag ska få dem att synas igen men så snart jag har klurat ut det så kommer det inte bara att vara text i bloggen. Kan jag inte fixa det själv så får nog supporten ett mejl igen….

Välkommen till min spis!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar