Mycket snabbmat

Jag har inte slutat att laga mat om det är någon som undrar men detta har varit en synnerligen intensiv veckan då snabbmaten har varit vår vän. De dagar det inte har varit snabbmaten som räddat oss har det varit min mamma. Tack och lov, annars hade det blivit magert….

Apropå receptet på nötfri nutella tyckte sonen precis som jag att det smakade för mycket av solroskärnorna….det blir snart ett försök nummer två med mandelmjöl.

Skön fredag alla!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar