Rabarberpaj med vit choklad direkt i formen.

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

I en Buffétidning hittade jag ett recept på en rabarberpaj där alla ingredienser lades i en pajform utan att blandas i någon annan bunke först. Viktigt var att de hamnade där i rätt ordning bara, enligt receptet. Det var enkelt och resultatet blev förvånansvärt bra måste jag säga. Den smakade i alla fall mycket gott tillsammans med vaniljsås.

Länken till receptet hittar du här: Lat rabarberpaj.

image
Så här såg min paj ut efter gräddning.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar