Star Wars i köket.

När sonen var liten hittade jag på massor av maträtter med Star Wars-namn. Det var ett sätt att få honom att testa nya smaker.
Soppor, grönsaksrätter, kötträtter, pajer och mycket annat slank då ner.
För är man en liten jedi så äter man förstås samma mat som Luke, Obi Wan, Qui Gon, Padme och alla de andra.

Numera behöver jag inte dölja nya rätter i fantasifulla namn.
Men mitt djupa intresse för Star Wars finns kvar. Det visste några av mina elever som gav mig en rolig kokbok som avslutningspresent. I den finns många skojiga recept vill jag lova. När jag testat det första kommer det här! Just nu är jag sugen på Wookie cookies.

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar