I morgon är det tävling

Ikväll är jag i Sollentuna och inväntar nervöst men ivrigt morgondagen när sonen och tio kamrater från Örnsköldsviks ju-jutsu club ska tävla i JFL och SM. De sover i dojon här i Sollentuna medan jag har tagit in på hotell. Ja jag erkänner, jag har blivit en bekväm rackare……..

En smarrig räkmacka i den sena kvällen fick i alla fall bli min middag….vad de som sover i dojon åt har jag faktiskt ingen aning om…

Nyskalade räkor!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar