Älggryta, en smakrik sådan!

Plockade upp en bit älgkött ur frysen som passade perfekt att göra en gryta av. Jag använde mig av ett recept jag hittade på i fjol som blev en smakrik och god köttgryta. Smakrik älggryta kallade jag det receptet. Jag lade till lite timjan i grytan den här gången också. Det fanns inte med i det förra receptet. Tyvärr blev det ingen bild idag…Gott blev det i alla fall, med kokt potatis, sallad och gelé.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar