Mat i veckan

Här kommer en matsedel för veckan som kommer. Den kommer förmodligen att ändras, som vanligt, men det är i alla fall något att utgå från.

vecka 46

måndag: Chorizo i ugn med ost och potatismos till.

tisdag: Älggryta med svamp och potatis.

onsdag: Köttfärssoppa med potatis. ( med köttfärssåsen vi åt i lördags som bas)

torsdag: Då blir det till att äta ute, sonen har konsert i stan.

fredag: kycklingtacos

Vad det blir lördag och söndag får jag se sen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar