Middagsräddning…igen….

Vad är det med tiden egentligen? Ja, jag vet att den är konstant och allt det där, men inte hos mig. Den flyger fram och jag försöker att hålla mig fast i nån liten flik för att inte blåsa bort i farten. Att överhuvudtaget tänka på att vi behöver äta existerar inte vissa dagar.

Det här var en sån dag (den började med att jag hällde filen i kaffet och mjölken i skålen…rekommenderas inte). Därför var det ju tur att det plingade till i mobilen med en middagsinbjudan på eftermiddagen när tankarna på middag fortfarande var långt borta.

Vilken perfekt torsdag att bara behöva sätta sig vid ett dukat bort, lyx! Dessutom blev vi serverade goda köttfärsbiffar och kantarellsås!

Försvunna kommentarer: Till er som har kommenterat mina inlägg och tycker att det är konstigt att jag inte modererat dem så att kommentarerna blir synliga, vill jag bara tala om att det är nåt strul så trots att jag godkänt dem syns de inte. När helgen kommer har jag förhoppningsvis mer tid, då ska jag arbeta vidare på problemet……

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar