Kanelbullar, mums!

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Idag blev det en riktig bagardag! Först bakade jag matbröd med aprikoser och tranbär, sen blev det kanelbullar med mycket smör, socker och kanel. Belöningen efter avslutat bak med ett glas kall mjölk och varma bullar smakade underbart denna regniga dag!

Bulldegen jäser. Receptet från Vår kokbok!
Två av plåtarna i ugnen.
Känner ni doften av nybakade bullar?

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar