Grillat!

  • Inläggskategori:Grillat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Äntligen bjöd juni på lite sommarväder igen. Därför passade det bra att grilla.

Det blev benfri kotlett skuren i ca 1 cm tunna skivor.

Jag la köttet i en marinad av:

1/2 dl hoisinsås

1/2 kinesisk soja

3/4 dl rapsolja

2 cm riven ingefära

1 riven vitlöksklyfta

Köttet fick marinera cirka 4 timmar.

På grillen låg också ett paket med färsk potatis. Smaksatt  med timjan, olivolja och salt.

Squash, lök, tomater grillades som tillbehör.

Halloumi med lime, honung och chiliflakes hamnade också på grillen.

Rev upp lite mozarella, kryddade med hackad chili, basilika och olivolja.

På grillen!

 

En tallrik med mycket gott på!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar