Påskfrukost

  • Inläggskategori:Frukost
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Långfredag och frukostdags. Med de nybakade frallorna och en hel del annat gott blev det en liten påskfrukost som mättade bra! Eller egentligen kan man nog kalla det frunch!

Ägg, te och blåbärssmoothie samt en liten jordgubbe och olika ostar fanns också på bordet!

Blåbärssmoothie:

2 dl blåbär

1 banan

saft ur 1/2 pressad liten citron

2 msk honung

1 1/2 dl filmjölk

2 dl mjölk

Mixa allt och njut, blir den för syrlig tillsätt mer honung!

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar