Utflyktsmackor

  • Inläggskategori:Mackor
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Idag skulle sonen få följa en kompis och åka slalom. Så morgonen började med att göra och packa matsäck.

Baguetter med pesto, mozarella, ruccola och proscuitto på en och pepparsalami på de två andra. 

Förutom baguetterna tog han med sig smördegsnurror med chiliost, en risifrutti, lite kardemummaskorpor och en bit choklad. För att ha något att dricka tog han med  Loka och hett vatten i termos med oboypulver. Få se hur mycket som är kvar när han kommer hem ikväll. 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar