Enchiladas

Sonen kom hem trött och hungrig efter en dag i slalombacken. Bråttom, bråttom att få till middag. Jag hade lika lång tid på mig som sonen spenderade i bastun, alltså cirka 20-25 minuter.

Jag tog fram en form färdig köttfärssås ur frysen och snabbtinade den i mikron. Sen bredde jag ut färsen som en sträng mitt på tortillabröd. Lade sen på ruccola och toppade med massor av riven ost innan jag gjorde rullar av bröden och la i en ugnsfast form. Täckte med mer ost och gratinerade cirka 20 minuter i 225 º  till dess att osten fått fin färg.

Dessa enchiladasrullar serverades med en klick creme fraiche  med lite tacokrydda i, samt körsbärstomater i halvor med basilika och olivolja.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar