Chorizo med parmesan och ruccolamos

 

Det här var vår onsdagsmiddag, men när jag skulle publicera detta igår fungerade det inte…Vi fick prästostgratinerad chorizo med potatismos. I moset hade jag hackat ner mycket ruccola, tillsammans med nyriven parmesanost  blev det supersmarrigt.

 

Ikväll blir det fiskgryta med kokosmjölk, curry och annat gott. Återkommer med det receptet senare!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar