Kvällens kulinariska läckerhet…

…eller inte…..Trött kom jag hem från andra dagen på jobbet, aningen seg i knä och ben, men hungrig ändå…..

Känner mig lite sur på mig själv för att jag inte gjort nån matsedel inför den här veckan, allt blir enklare då, när man vet vad man ska laga till middag. Men frågan kvarstod här idag, vilken middagsmat ska vi ha? Det skulle helst gå fort, vara lätt, bli lite disk och så ville vi bli mätta.

Sonen och jag enades om…fiskpinnar i korvbröd med hackad smörgåsgurka i majonäs med svartpeppar, pommes frites och morotsstavar.   Det gick fort, var lättlagat och smakade faktiskt riktigt gott! Jag kan rekommendera att stoppa fiskpinnar i korvbröden, som idag kallas fiskbröd!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar