Nyårsförrätt

Igår var det som bekant nyårsafton och vi hade en lugn afton, sonen och jag. Till förrätt blev det halloumi med bresaolachips. Mycket gott, uppskattat av oss båda.

Torka bresaolan i ugnen på 175-200 º i cirka 15-20 minuter.

Stek halloumi i smör och olivolja. Pressa över lime och flytande honung.

Lägg upp halloumin och bresaolachipsen och servera på en bädd av sallad och avocado.

Stekt halloumi med Breasolachips!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar