Patella fraktur

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Med lite fantasi skulle man kunna tro att det är nån slags maträtt, istället beskriver det vad som har hänt min vänstra knäskål, för tredje gången. Efter en rejäl fraktur har jag nu cirkulärt helbensgips i sex veckor igen…..Så om nån undrar vad som hände mitt matbloggande kom först en vattenläcka och sen en knäfraktur emellan. Men snart så…nu är jag i alla fall hemma från sjukhuset igen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar